Acasă > MassMedia > Nu servim tigani romani

Nu servim tigani romani

Magazin din Anglia: „Ne pare rau, nu servim tigani romani sau est-europeni”

Politia engleza l-a avertizat pe proprietarul unui magazin de bijuterii din apropiere de Manchester ca are un comportament rasist, dupa ce acesta, confruntat cu o serie de furturi, a interzis intrarea tiganilor romani in magazin, relateaza sambata The Daily Express, citat de NewsIn.

„Ar trebui sa am dreptul de a spune ce oameni sa intre in magazinul meu fara sa risc acuzatii de discriminare rasiala. Ar trebui sa pot sa-mi aleg pe cine servesc. Nu e vorba numai de est-europeni – daca cineva vine beat in magazin, nici acesta nu va fi servit. Tot ce vreau este o abordare de bun simt. Politia e mai degraba reactiva decat proactiva, asteapta sa se intample ceva si abia apoi rezolva”

Declaratia proprietarului magazinului.

Sursa : Ziua

Valei, iar din astea, oricum n-o sa se termine niciodata. N-ai ce sa le faci, le place sa bage mana, sa fure, ca munca na, e grea si e pentru prosti. De ce sa muncesti pe bani putini cand poti face bani multi mai usor, nu ? Pai, pff.. mentalitate de … si aici m-am oprit!

Categories: MassMedia Tags: , , ,
  1. iulie 21st, 2009 la 00:26 | #1

    da cred ca magazinu arata ca in poza,sa fim seriosi,oricum mi se pare normal daca as fi si eu patron sa procedez asa,dar asta e

  1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: