Acasă > IT > Spam / Phishing Banca Transilvania

Spam / Phishing Banca Transilvania

Subiect : Notificare Certificat Expirat
From : „Transilvania Reminder”

Stimate client,
Sambata, 18 Iulie 2009, ora 00:00, certificatul dumneavoastra digital de autentificare a expirat.

Certificatele sunt folosite pentru verificarea identitatii persoanei care trimite mesaje electronice catre banca, dar si pentru a oferi bancii posibilitatea de a codifica raspunsurile. Pentru a emite un alt certificat digital de autentificare va rugam sa urmati urmatorii pasi:

Request a certificate

BT24 este solutia de Internet Banking a Bancii Transilvania. BT 24 asigura acces rapid si sigur, prin intermediul Internet-ului, la conturile proprii, oferind, in acelasi timp si posibilitatea de a realiza o gama vasta de operatiuni bancare. Serviciul este disponibil 24 ore din 24, putand fi accesat de oriunde de pe glob, de pe orice computer conectat la Internet*. Pentru a va dezabona de la Newsletter-ul Bancii Transilvania va rugam sa folositi acest link.

Va multumim

Super tare, numai ca nu am treaba cu Banca Transilvania :-)..

Categories: IT Tags: , ,
 1. Timeea
  iulie 27th, 2009 la 14:13 | #1

  Haideti sa va zic un tare rau de tot: cat de dobitoc sa fii…sa trimiti un mail gen phishing in numele Bancii Trans si sa intitulezi imaginea, logo-ul Bancii Transilvania „phishing banca transilvania” ???!!!! Va dati seama ca musca patineaza pe creierul acestor persoane care doresc sa se imbogateasca de pe urma fraudelor?! Niste prostanaci… P.S. Am avut bunul simt de a trimite mai departe la BT niste mailuri primite, desi nu sunt client BT si nici macar nu mi-au raspuns..o confirmare ceva…In schimb, cei de la Raiffeisen au fost mult mai seriosi si au actionat mult mai bine la aceasta situatie.

 2. decembrie 1st, 2009 la 21:34 | #2

  UITATI de BT 24 ! sucks !

  Daca vrei sa platesti la ING BANK Bucuresti nu poti pentru ca nu este in meniu.
  Sau poti daca esti „Mediu spiritual” si stii ca Centrala inseamna Bucuresti )))

  Daca vrei sa trimiti la alt beneficiar nu poti , numa iar daca esti Mediu si stii ca trebuie NEAPARAT sa selectezi pe Beneficiar nou, nu ajunge sa scrii beneficiarul nou.

  Poti plati factura RCS – RDS numai intr-o singura filiala fara sa te taxeze , aia de la Banca transilvania desi ei zic ca platile la RCS RDS nu sunt comisionate, dar pe factura RCS-RDS este un cont de la ING BANK, cu care BT te comisioneaza.
  Astea numai cateva !
  Si mai fac si reclama. D-lor daca vreti sa folosesca careva, si aia putini , nu-i bagati in ceata !!

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: