Acasă > General > Am revenit

Am revenit

Gata sejurul, scurt si la obiect. Ce bine e acasa, macar aici ma pot relaxa. De fiecare data cand plec undeva ma intorc mai obosit, de data asta chiar si racit. Am nasul infundat, ochii imi lacrimeaza, capul abia il tin si vorbesc aiurea de tot. O relaxare dupa vacanta nu strica :p . Eh, eu nu pot sta locului, asa ca m-am plimbat peste tot prin statiunea aia.
Ce sa zic, e frumos la mare, soare, caldura, fete, distractie, discoteci, fete iar. Am facut poze cu o animatoare din Tineretului, defapt ea a facut cu mine :p , glumesc. A fost frumos, n-am ce zice, e bine sa mai faci o plecare din asta din cand in cand. Cazarea draguta, dar totusi, geamurile se fac in exterior, nu in interior. Cum naiba sa faca la camera usa cu sticla si geamuri langa, si fara geam in exterior. Eh, data viitoare am sa iau camera de pe colt, aia era facuta normal, si cu terasa.
Oricum, next time la munte, acolo nu mai e asa aglomerat si e mai racoare, totusi ma bucur ca nu m-am ars asa tare si chiar m-am simtit bine!

Categories: General Tags: , ,
 1. Floppy
  august 11th, 2009 la 13:51 | #1

  da ai fost singur de nu zici nimic de „pretenii” tai ? da normal „eu eu eu” plm glumesc take care a fost dragut

 2. Sile
  august 11th, 2009 la 18:18 | #2

  Ce iti pasa tie Adishor,numai in distractii o tii in ultima vreme:P
  Si la mai mare!!!

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: