Acasă > IT > Romanian National Security

Romanian National SecurityTop Gear Romanian Hackers Deface The Telegraph

Bine zis, bine facut! Si partea de la sfarsit a pus punctul pe I, acuma nu e numai vina lor, e si vina liderilor nostri care sunt prieteni buni cu tiganii 🙁 . Nu sunt rasist, dar vin la vorba unui bun prieten de-al meu, Dumnezeu sa-l ierte : „Cel mai mult urasc rasismul si negrii”. Nu intru in discutii pe subiectul asta ca ma enervez prea tare, nu suntem tigani, dar multi iau drept model in viata pe de-al de Guta, asa ca o sa ajungem un neam de rromani nu romani daca nu luam putina atitudine, adica daca alte tari isi permit sa fie rasiste, noi de ce nu? Defapt stiu de ce nu, pentru ca astia sus pusi ai nostri sunt prieteni cu ei, de asta!

 1. Adrian
  aprilie 20th, 2010 la 18:15 | #1

  Bravo!!

 2. aprilie 21st, 2010 la 21:29 | #2

  Bravo pentru articol si blog!

 3. aprilie 22nd, 2010 la 16:46 | #3

  Bine au facut ;>

 4. eu
  aprilie 23rd, 2010 la 15:02 | #4

  Sa va spun un lucru: la locul de munca mi s-a reprosat ca nu ma integrez…si asta pentru ca imi place muzica rock si cea clasica si nu manelele, pentru ca citesc Forbes in loc de Click, pentru ca prefer un documentar sau un film SF in locul telenovelelor, si din cauza ca prefer sa fac orice altceva in loc sa particip la barfa colegilor.. Toate acestea, in colectivul unde lucrez, sunt considerate lucruri anormale !
  Aceasta este societatea in care traim, unde prostia a ajuns la rang de virtute, unde oamenii capabili sunt inlaturati, si inlocuiti cu prosti si inculti! Chiar ca tara ne vrea prosti!

 5. andrei
  aprilie 25th, 2010 la 02:17 | #5

  Exceleeeent! Felicitari si multumiri pt ca ne-au salvat demnitatea!
  Spun „demnitate” intrucat fara demnitate, o natiune nu mai conteaza, este condamnata la disparitie

 6. dragos
  aprilie 26th, 2010 la 23:54 | #6

  bravo baieti va felicit

 7. aprilie 27th, 2010 la 04:30 | #7

  bravo baieti R.N.S dak nu eram rasist, am devenit „m-au implorat” mai exact, nu R.N.S conationalii; chestia este ca eu le-as face mai des asta si le-as pune si imagini din istoria noastra dar tradusa ca la astia sunt multi dobitoci si nu stiu sa traduca nici cu gogle va multumesc pentru satisfactie …cu respect !!!

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: