Arhivă

Arhivă pentru iulie, 2010

Aurel Vlaicu – Noul erou DotA

iulie 29th, 2010 2 comentarii

In ultima harta aparuta au introdus un erou nou, Aurel Vlaicu, foarte tare 🙂 , vedeti in video.

Categories: Jocuri Tags: , , , ,

Mortal Kombat pe hartie

iulie 27th, 2010 1 comentariu

Haha, fatalitatile la Mortal Kombat 1 facute pe hartie, super! Unii oameni chiar au talent, enjoy!

Melodia zilei

iulie 21st, 2010 2 comentarii

Skizzo Skillz & Grasu XXL – Gandul poate ucide, ENJOY!

The A-Team

iulie 12th, 2010 2 comentariiUn film absolut genial, inspirat din vechiul serial The A-Team cu Mister T, care-l vedeam inainte la italieni :p . Ce pot sa zic, are niste faze foarte tari, chiar nu m-am asteptat sa ma impresioneze asa de mult filmul asta, pot sa zic ca pe anu asta l-a intrecut si pe Prince of Persia, care l-am asteptat atata timp. Uitati-va la The A-Team, se merita, mai ales la cinema xD

Categories: Filme Tags: , , , , ,

Grown Ups – Trailer

iulie 12th, 2010 4 comentariiSuperb filmul, l-am vazut aseara si pot sa spun ca am ras copios. O comedie clasica cu actori buni precum Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek, etc. Nu am de gand sa va stric placerea de a vedea filmul, asa ca nu am sa povestesc mai mult, dar il recomand, desi pe IMDB are numai 5.3 nota. Va urez : Vizionare placuta!

Categories: Filme Tags: , , , ,

Cumparaturile si impotenta

iulie 1st, 2010 Fără comentarii

Bărbaţii şi cumpărăturile sunt o combinaţie de-a dreptul toxică, susţin specialiştii care au descoperit că terapia prin shopping îi poate face pe bărbaţi impotenţi.

Deşi poate părea hilară, explicaţia cercetărorilor, citată de The Telegraph, este următoarea: unele bonuri de casă conţin o doză suficient de mare din substanţa Bisphenol A (BPA) care poate suprima producţia de hormoni masculini.

Compusul respectiv, folosit pentru a face tuşul permanent şi rezistent termic, poate fi ingerat în cazul în care cel care manevrează bonul de casă duce mâna la gură atinge alimentele.

„Pe termen lung, ingestia acestui tip de substanţă ar putea afecta funcţiile sexuale, în sensul că favorizează creşterea abdomenului în loc să dezvolte musculatura, afectând astfel erecţia”

Sursa : vrn.ro

Buna asta, dar noi nu ne facem probleme, mai ales ca nu prea luam bonurile, dar preventiv, va rugam doamnelor sa nu ne mai trimiteti la cumparaturi ca apoi sa nu fiti nevoie sa apelati la vecinu’ pentru unele servicii. Oricum, nu cred ca e chiar asa, dar am sa ma interesez. Pana atunci nu ma mai ating de nici un bon 🙂 . Mi-e mila de barbatii casieri care scot multe bonuri din alea, ar trebui sa aiba un spor ceva 🙂 , ia uite ca am mai gasit un spor de bagat, super tare. Recomand magazinelor sa dea bonurile intr-o punga de plastic 🙂 .

%d blogeri au apreciat: