Arhivă

Arhivă pentru august, 2010

It made my day

august 26th, 2010 Fără comentarii

No comment, just laugh!

Categories: Amuzant Tags:

Pepsi la un litru

august 25th, 2010 Fără comentarii

Ce arbitru ? :))

Categories: Amuzant Tags: , , , ,

Melodia Zilei

august 18th, 2010 1 comentariu

The Fray – You Found Me, ENJOY!

Zilele Vasluiului 2010

august 18th, 2010 6 comentarii

Anu asta zilele orasului vor fi pe 20 – 21 – 22 August, adica weekend-ul asta, m-a cam luat prin surpriza.

Programul va fi astfel, cred :
Vineri : Provincialii si Narcotic Sound
Sambata : Bere Gratis si Connect-R
Duminica : Andreea Banica si Deepside Deejays

Nu e cine stie ce, dar macar se mai mobilizeaza masele, iar raman cu pofta de mici, ca nu prind nimic acolo 🙂 , defapt mi-e lene sa stau la coada :p . Deci in weekend o sa petrecem, ne vedem pe acolo!

Numar de Germania

august 16th, 2010 Fără comentariiAcuma nu stiu sigur daca e de Germania, ca am vazut altele, dar e inspirat. Masina era de vanzare, era parcata la Interex in lotul ala de masini, care recent am aflat ca-s aduse din strainatate pentru vanzare.

Categories: Amuzant Tags: , , ,

Agricultura moderna

august 16th, 2010 2 comentariiInventivi romanii nostri, cara fanu’ cu Daewoo. Au scos si geamurile, sa intre mai mult, adica sa mai dea si pe afara :)) .

Categories: Amuzant Tags: , , ,

Probleme de zi cu zi

august 10th, 2010 8 comentarii

N-am mai scris de mult ceva, asa ca m-am hotarat sa ma plang de ce ma deranjeaza in ultimul timp. Pai sa vedem, in primul rand am o problema cu soferii veniti acuma din strainatate, se stie ca in luna August e invazie de straini (defapt de romani veniti din tarile de pe unde lucreaza), care habar nu au sa conduca, probabil ei sunt obisnuiti sa iasa din garajul casei, sa mearga putin pana la autostrada si sa ajunga la munca, nu sunt obisnuiti cu traficul din orase, dar cine stie. Sunt aiurea tare in trafic, ori merg prea incet, ori prea repede, oricum, nu merg deloc bine, asta-i ideea, sa nu mai zic de aglomeratia din oras si de copii atomici care nu au altceva mai bun de facut decat sa plimbe masina dintr-un capat in altul a orasului de zeci de ori, sa-i vada lumea ca au masini, care probabil nu-si permit sa le inmatriculeze, unii din ei cel putin.

Mai am o problema si cu tinerii din ziua de azi, care la petreceri ori se imbata ori isi f.. creierii cu ierburi din astea de la Weed Shop. Ce distractie mai e si asta? Cum naiba sa petreci intoxicat, nu mai danseaza lumea, nu se mai distreaza, sunt prea teribilisti. Ce naiba gasesti interesant in a sta pierdut in spatiu cateva ore din cauza unui fum, sau sa te ametesti de la alcool apoi sa-ti fie rau, sa vomiti, in alte cuvinte de ce naiba le place sa-si faca rau cu mana lor ? Sunt prea seriosi tinerii din ziua de azi, prea tristi, au o gramada de probleme imaginare, sunt degeaba, sincer. Pana sa apara magazinele astea, nu auzeai multa lume sa vorbeasca de droguri, acuma vezi toti retardatii cum povestesc experientele lor si cum declara pe fata ca ei fumeaza iarba, tot Vasluiul e fumator de iarba, nu ai treaba cu ei. Mare parte fumeaza matraguna, ciumafaie sau cum se cheama, dar ei sustin cu pumnul la piept ca trag marijuana. Alta parte aiurea e sa vezi cum unii trag prenandez din punga si nu ma refer la boschetari, pai tampenia asta cu drogurile chiar a scapat de sub control, mai da-o naibii de treaba, ca nu se mai poate asa. Mai bine legalizau Marijuana decat sa se ajunga la cacatul asta, sincer. Vezi copii de la 12 ani pana la naiba stie cat cum fumeaza cacat din ala si cum isi f.. mintile si iti vine sa iti iei talpasita din tara asta cand te gandesti ca astia sunt viitorul. Pai astia ne vand pe toti pentru o insula cu Marijuana, sau matraguna si un borcan de prenandez.

Nu ai cu cine, chiar tind sa cred ca generatiile viitoare sunt din ce in ce mai idioate, sincer.

Categories: General Tags:

Concert Guess Who, Spike si Agresiv

august 3rd, 2010 1 comentariu

Concertul nu mai are loc, sorry!

It’s so fluffyyyyyyy

august 1st, 2010 1 comentariu

Hahahaha! :)) No comment!

Categories: General Tags: , , ,
%d blogeri au apreciat: