Arhivă

Arhivă pentru septembrie, 2010

Concert la injectoare

septembrie 29th, 2010 Fără comentarii

Am recunoscut din prima pe Micutsu si Bordea 🙂 , oricum, super tare spotul, enjoy!

Que hora es?

septembrie 22nd, 2010 2 comentarii

Prea tare :)) .. Santa Barbara, Santa Maria, Santa Claus!

A 4-a plata gagabux

septembrie 20th, 2010 3 comentariiWow, nu ma asteptam, dupa 5 luni :)), chiar credeam ca nu mai plateste, dar nici nu mai risc cu ei.

Categories: General Tags: , , , ,

Serialele

septembrie 20th, 2010 Fără comentarii

Da, am luat teapa. Din cauza entuziasmului am uitat ca episoadele apar la ei luni seara, iar noi le vom vedea abia marti 🙁 . Asta e, no biggie !

Categories: Filme Tags:

Vand etilotest

septembrie 17th, 2010 Fără comentariiDetalii aici.

Categories: General Tags:

Se da startul la seriale

septembrie 15th, 2010 Fără comentarii

De luni reincep serialele, cel putin cele de la CBS : Two and a Half Men si The Big Bang Theory plus un nou serial facut de Chuck Lorre, Mike and Molly :

Pare amuzant, dar o sa vedem atunci despre ce este vorba 🙂 . Macar atat lucru bun sa aduca si toamna 🙂 , noi episoade din serialele mele preferate :p .

S-a stricat calculatorul?

septembrie 14th, 2010 Fără comentariiVezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro


Amuzanti cei de la ilariant.ro 🙂 .

Acuma puteti alege

septembrie 10th, 2010 6 comentariiAcum puteti alege cum sa va rezolvati problemele, ori la bar ori la spital, defapt ori la bar ori la cabinetul psihologic. Oricum, nu este mare diferenta intre unii oameni care intra in cele doua „institutii” :)) . Na, doar mi s-a parut mie amuzanta treaba asta, dar va las pe voi sa decideti.

RMN in Vaslui

septembrie 8th, 2010 8 comentariiDa, acum avem si la noi in oras RMN, nu o sa mai fiti nevoiti sa va deplasati la Iasi. Clinica locala Teoclinik a achizitionat de curand un astfel de aparat, modelul fiind Magnetom Essenza de 1.5 Tesla facut de cei de la Siemens si este primul echipament din zona Moldovei facut in Germania. Echipamentul este instalat si testat de o echipa de specialisti germani si va fi dat in curand in functionare. Pentru cei care nu stiu ce este teoclinik, va invit sa le vizitati site-ul !

Mass-media si interlopii vasluieni

septembrie 7th, 2010 Fără comentarii

De o saptamana tot apar titluri senzationale in ziarele vasluiene, cum ca au prins seful interlopilor, ca politia in sfarsit si-a facut datoria, etc. Toata ura unor persoane pentru acesti interlopi se exteriorizeaza in final in ziar, iar cand colo ce sa vezi, s-a terminat scandalul, omul a scapat, iar ziaristii au ramas cu buza umflata, probabil acum stau undeva intr-un colt si se roaga sa nu cumva sa li se intoarca cele spuse. Asta e cand te grabesti sa dai verdictul, mai ales cand e vorba de asemenea persoane. Orasul e mic, concurenta scazuta, si toti se cunosc intre ei, deci era cam evident ca nu o sa pateasca nimic, dar oamenii bun bazati s-au apucat sa scrie dinainte, asta e, ce sa-i faci. Eu-s impartial in toata treaba asta, cum ar fi trebuit sa fie si ziarelele, nu sa arate cu degetul, sa zica, el a fost, el a facut. Cred ca s-au bucurat cam devreme, oare ar fi cazul sa puna si ei inapoi dopul la sampanie ? O sa mai treaca ceva timp pana o sa fie justitie si la noi in oras, probabil unii din noi nu o sa prindem :)) , dar de ce sa ne stresam? Traim intr-un oras fara fraieri, plin de smecheri.

%d blogeri au apreciat: