Acasă > MassMedia > Petre Ispirescu de Vaslui

Petre Ispirescu de Vaslui

Zeci de vasluieni au fost iradiați ca la Cernobîl: Masacru nuclear

Da, da. Titlul de azi din obiectivdevaslui, este unu, putin spus, exagerat, e dus la extrem, e scos din basme, nici nu stiu cum naiba i-a trecut prin cap sa scrie asa ceva, probabil a scris si el dupa dictare, ca na, se vede clar ca e comandat articolul. Tomograful este inchis intr-o camera izolata, cu pereti de plumb, dar na, oamenii sunt cunoscatori. Am lasat un comentariu pe site la ei, dar nu a fost acceptat, pacat ca nu l-am salvat, era asa de frumos, probabil adevarul i-a suparat. Cum am mai zis, fabulatii din astea pot sa scriu si eu, nu mi-e greu, basme, mituri, chestii. Tomograful si-a facut treaba, nici un locatar nu a venit acuzand dureri sau ceva, dar na, voi stiti mai bine, domnii ziaristi, va vad pe strada, cum luati interviuri, cum cereti diferite opinii de la persoane autorizate, ah, asta e doar in imaginatia mea, nu ati facut nici una din astea. Eh, se pare ca nu sunt foarte diferit de voi, sau ma prefac? Cine mai stie? Totusi, fie acuma intre noi, draga domnule jurnalist, nu puteai sa lasi exagerarile la o parte? Ai noroc ca prinde la publicul asta OTVist, alcatuit din pensionari, someri sau casnici care nu au altceva mai bun de facut si pun botul la rahatul pe care il mancati si incep sa barfeasca si stii apoi cum e, n-are rost sa-ti explic chiar tie. Dar hai mai bine sa-l inchidem, hai sa inchidem s RMN-ul, hai sa inchidem clinica, e degeaba, doar consuma bani, hai sa le inchidem pe toate, ce, nu e mai bine daca nu stim ca suntem bolnavi ? Este CT la Iasi, sa speram ca atunci cand avem nevoie urgent sa putem ajunge pana acolo.
Ce-i trebuie Vasluiului clinica? Nu produce nimic, ah, dar nici ziarul dumneavoastra nu produce nimic, asa ca sunteti degeaba. Va multumesc pentru atentia acordata, o zi buna! Urmeaza stirile de la ora 5.

 1. MortuVioi
  ianuarie 25th, 2011 la 21:21 | #1

  te-a pus floapa sa postezi? un 50% cred ca au dreptate,parerea mea!

 2. ianuarie 26th, 2011 la 00:24 | #2

  aprob, acuma numar banii!

 3. MortuVioi
  ianuarie 26th, 2011 la 01:10 | #3

  faci si mie un post la foc comanda? ai 0,3% din vanzare =))

  vand telefon SE vivaz – 700 lei,negociabil!:|

 4. ianuarie 26th, 2011 la 10:28 | #4

  am sa le pun bre!

 5. ianuarie 27th, 2011 la 01:19 | #5

  mortu sincer din partea ta nu ma astetam la chestia asta dar multumesc totusi pentru sinceritatea ta. daca si tu presupui ca jurnalistii au dreptate, care ma cunosti si stii ca sunt toata ziua cu capu in hartii si in teoclinik facand toate demersurile necesare pentru a fi totul in legalitate si pe langa asta il mai acuzi si pe adi ca l`am fi pus sa scrie asta… imi pare rau sa zic dar nu iti aprob gandirea iar daca este la gluma pentru unii mai putin specalisti ca mine data viitoare te rog sa adaugi „gluma:”

 6. ianuarie 27th, 2011 la 10:51 | #6

  Flp, am sa-ti explic eu cum stau treburile cu mortu.

 7. ianuarie 31st, 2011 la 12:31 | #7

  ” OTV
  AdIsHoR (neverificat) – 25/01/2011 – 15:47

  Propun sa-l aducem pe Dan Diaconescu sa rezolve cazul!

  cred ca asta ti`e comentariul

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: