Arhivă

Arhivă pentru mai, 2011

Two and a Half Men

mai 24th, 2011 3 comentarii

E oficial, Ashton Kutcher va juca rolul lui Charlie Harper in Two and a Half Men. Nu zic ca nu-mi place Ashton Kutcher, e un actor bun. A jucat foarte bine in toate filmele lui, dar mai ales in serialul That 70’s Show. Cu toate astea nu cred ca i se potriveste rolul. Nici macar David Duchovny, care joaca un rol asemanator in Californication nu se poate apropia de Charlie Sheen, care intr-un fel se comporta normal, viata lui de zi cu zi fiind foarte asemanatoare de cea din serial. Postul a mai fost oferit si lui Hugh Grant, care ar fi fost ciudat, mai ales din cauza accentului sau britanic 🙂
Am sa vad ce-o sa se intample cu serialul din sezonul urmator, dar nu stiu cata viata o sa mai aiba. Trebuiau sa mai faca un episod cu Charlie Sheen si sa-l termine odata, sa nu para prea fortat apoi. Totusi, nu ma pot exprima pana nu vedem cum iese un episod cu Ashton. Abia astept sezonul urmator.

Diablo 3 Beta – Vara asta

mai 19th, 2011 Fără comentarii

Dupa 3 ani Blizzard va lansa in vara asta versiunea Beta a mult asteptatului RPG Diablo 3 si sunt foarte nerabdator. Mi-au placut la nebunie Diablo si Diablo 2 si nu cred ca Diablo 3 va fi mai prejos, cel putin din cate am vazut pe site-ul lor. Cred ca am sa ma apuc sa joc cu Demon Hunter, ultima clasa adaugata, imi pare cea mai tare :p .Abia astept.

Ascunzatoarea lui Osama Bin Laden

mai 9th, 2011 1 comentariu

S-au gasit unii oameni care sa faca o harta pentru Counter-Strike Source cu ascunzatoarea lui Bin Laden din Abbottabad, Pakistan. Momentan este doar o harta fy, nu se bazeaza pe „bomb planting” sau salvarea ostaticilor. Mai atasez si un video cu harta respectiva :
si un link de download aici.
Sursa : gamepron.

%d blogeri au apreciat: