Acasă > MassMedia, Monden > A trecut si BAC-ul

A trecut si BAC-ul

Dar nu cu bine.

Dupa Vremea Noua promovabilitatea la BAC a fost de 43.27%, ceea ce situeaza judetul Vaslui undeva la mijlocul clasamentului national. Anul acesta rata de promovabilitate a fost cu 17% mai mica decat anul trecut, dar presimt ca o sa mai creasca dupa contestatii, ca na, asa se intampla tot timpul, dar nu e problema.

Desi suntem la mijlocul clasamentului, 43.27% consider ca este un procentaj foarte mic, adica, nu te poti lauda cu asa ceva, e ca si cum ai zice ca 56.73% sunt retardati. Nici cei care au promovat nu au avut note cu care sa se mandreasca, media cea mai mare fiind 9.93 obtinuta de Nitica V Isabela de la liceul Stefan Procopiu, locul 2 fiind la acelasi liceu la egalitate cu cineva de la Rosca Codreanu din Barlad. Ah da, felicitari celor care au invatat si au luat notele astea mai mari, restul asta este, atata meritati, nu mai dati vina pe subiecte, pe altii, ati avut timp sa invatati, dar na, facebook-ul, YM-ul si distractiile au avut o prioritate mai mare pentru voi.

Mai, pana la urma, tara e plina de ingineri si economisti, lasa sa mai fie si lume la munca de jos, dar pacat ca nu prea le place nici asa, ca-s fuduli.

Celor care au luat BAC-ul le doresc multa bafta la admitere, dar aveti loc, ca e concurenta slaba anu asta :)) .

 1. ZeeX
  iulie 4th, 2011 la 12:52 | #1

  Viitorul suna bine 😀 pam pam

 2. iulie 4th, 2011 la 15:15 | #2

  foarte bine.

 3. iulie 22nd, 2011 la 08:57 | #3

  Te poti angaja si fara bac, asta sa fie cea mai mica problema, daca ai cunostinte ina numite domenii pe cine mai intereseaza ca nu pui cratima unde trebuie sau nu ai excelat la fizica …

  Daca ai si bani ti-ai tras propria afacere si ajungi un berbecali al romaniei.

 4. iulie 22nd, 2011 la 12:21 | #4

  pai ti se pare corect asa?
  adica na, n-am nimic cu cei care se angajeaza fara bac, dar la locurile care le merita, mai nasol ca totusi sunt inapti multi vor sa fie patroni si sa lucreze la birou, iar la fel nu am nimic cu cei care se pricep bine la ceva chiar daca n-au luat BAC-ul.

  Mai sunt unii, rari se gasesc, care chiar de nu au excelat la invatatura, au un talent extrem intr-un domeniu, dar in aia 55% care nu au promovat sunt doar 1% astfel de persoane.

 5. mai 29th, 2012 la 22:05 | #5

  Asta nu prea a fost bac trecut cu succes. Sa vedem ce urmeaza luna care vine!

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: