Acasă > General > O problema nu vine niciodata singura

O problema nu vine niciodata singura

Asta e mai mult decat adevarata. De la inceputul anului a trebuit sa ma mut in alt apartament, si na, cheltuieli pe chirie, garantie si comisioane. Dupa ce m-am mutat s-a spart un calorifer, masina a fost zgariata, prea putin ca sa implic CASCO-ul, dar destul incat sa-mi faca gaura in buget. Vine acusi plata RCA-ului, care s-a scumpit cu draci anul asta si apoi rata la CASCO. Proprietara apartamentului la care am stat inainte imi cam da cu flit cand o sun sa-i zic de garantia care mi-o datoreaza + restul chiriei. Nu reusesc sa prind o noapte buna de somn si asta ma face irascibil, dar ce sa-i facem, mergem inainte, ca asta-i viata. Astept cu nerabdare primavara sa mai ies din casa fara sa mi se faca greata de mizeria asta de pe strazi.

Pana atunci, ne mentinem calmul si ne vedem frumos de treaba, ca na, astea trec, toate trec odata cu viata.

Categories: General Tags: , , , ,
 1. ianuarie 23rd, 2013 la 22:52 | #1

  La multi ani in primul rand!

  Sa trecem la preturi: 230 de lei asigurarea la Opel pe 12 luni. La dacie imi cere doar 170 de lei(tot 12 luni). Ambele sunt pe numele tatalui meu, fiind pensionar, am parte de o reducere. Ideea e ca opelul a fost oprit de pulitie si asigurarea era expirata din octombrie. Doar 10 milioane asa dintr-o suflare dar pretul final a fost de doar 210 lei amenda(cred ca 6 puncte penalizare).

  Deci 440 de lei asigurarea la opel. Impozitul pe cele doua masini e undeva la 108 lei pana la 31 martie, dupa 31 i don’t give a shit, cred ca peste 130 de lei.

  Am trecut si eu prin cateva reprize cu niste tevi, robinete rupte in mufa dar s-a rezolvat cu un telefon la un om de treaba. Avem un fel de troc ca sa zic asa: eu cu compurile lui, el cu tevile si instalatia de prin casa mea.

  Cat despre treaba cu mutatul, te cred pentru ca stiu ce inseamna. M-am mutat de mi-a iesit prin piele. Am renuntat la multe lucruri de prin casa, le-am dat alor mei care stau la tara. Cateodata e bine sa ai simplu prin casa, e mai usor de facut curatenie.

  Cel mai important e sa nu ai probleme cu sanatatea, restul vine de la sine.

  Sa ai parte de un an linistit!

 2. ianuarie 23rd, 2013 la 23:43 | #2

  Multumesc arch.

  Asigurarea depinde unde o fac, dar am sa merg unde e mai ieftin. Chestia ciudata e ca acu 1 an jumate am avut un mic incident si mi-a crescut Bonus Malus la M3 si nu a mai scazut de atunci, desi n-am mai avut probleme. Sper ca la polita asta sa scada.

  Si mie imi place cat mai simplu si sincer urasc covoarele.

  Sanatate si tie arch si toate cele bune!

 1. Nici un trackbacks momentan.

%d blogeri au apreciat: